Wacky Weekend 2018

We kunnen ons voorstellen dat je tijdens warme zomermaanden wel eens iets anders wil doen dan schermen. Tijd voor ons jaarlijkse Wacky Weekend!

Dit jaar zijn we afgereisd naar Fort aan de Klop in Utrecht, een voormalig verdedigingswerk (1819) op een klein eilandje in de Vecht. ‘Het ziet eruit als een festivalterrein,’ aldus één van onze leden – schaamteloos reclame maken mag als de locatie zo gaaf is.

Om het Wacky Weekend in te luiden, gingen spannende potjes 30 Seconds en Weerwolven gepaard met de juiste hoeveelheden bier en eten. Een van de in slaap vallende wolven gaf aan het eind van de avond het goede voorbeeld, want de volgende dag gingen we weer op tijd op pad voor onze excursie.

We begonnen met een stukje fietsen op toeristentempo, langs de Vecht richting het stadscentrum. Daar wachtten de kano’s al op ons, dus lunch mee en de grachten op! We hadden niet op beter weer kunnen hopen, want het was heerlijk warm en zonnig. Maar met af en toe een (soms niet geheel vrijwillige…) duik in het water en een ijsje onderweg was het goed vol te houden. Na ongeveer 5 uur varen zijn we terug gefietst, waar iedereen kookkunsten kon laten zien op de tapasavond.

De dag werd afgesloten met een combinatie van Ranking the Sekses en Singstar, wat net zo heerlijk fout was als het op papier klinkt. Tot slot hadden we op zondag nog een goed watergevecht, en ik quote: ‘Tja, als je een emmer water over iemand heen wil gooien, dan word je zelf ook nat!’ Een zeer wijze levensles.

Iedereen die mee is gegaan: bedankt voor het leuke weekend!

 • Intro
  Beste Schermers/toekkomstige schermers, dit jaar is DQ […]
 • Update Januari
  Beste Schermers, welkom terug! Je hebt waarschijnlijk […]
 • Keizer Kareltoernooi 2020
  Het Keizer Kareltoernooi voor 2020 wordt afgelast. […]
 • Open trainingen
  Zin om een degentje mee te prikken? Dat kan! […]
 • Keizer Kareltoernooi 2019
  Op 20 oktober 2019 organiseert Don Quichote het 2e […]