Lid worden

Heb je de B-cursus gevolgd en wil je vaker komen trainen? Of heb je eerder geschermd en wil je onze club komen versterken? Dat kan!

Als lid mag je meerdere keren per week trainen en kun je mee doen aan onze clubcompetities en landelijke studentenwedstrijden zoals het NSK of Intercity-toernooien. Natuurlijk kun je dan ook mee doen met onze clubactiviteiten buiten het schermen om. Bovendien ben je ook meteen lid van de KNAS (Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond), waardoor je ook nationale of zelfs internationale wedstrijden kunt gaan schermen.

Kosten

Don Quichote lidmaatschap€ 30,-per jaar
KNAS lidmaatschap€ 58,50per jaar voor senioren (vanaf 21 jaar)
KNAS lidmaatschap€ 29,25per jaar voor junioren (t/m 20 jaar)

Interesse? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Lees voor meer informatie ook onze Statuten en het Huishoudelijk reglement.

Tot op de training!    Ik ga akkoord met de automatische incasso voor het innen van mijn contributie, welke eind januari geïnd zal worden. De automatische incasso is geldig totdat er een schriftelijke opzegging is ontvangen door het bestuur. Hierbij geldt een terugboekingstermijn van 56 kalenderdagen.Ik wil geen automatische incasso, maar ik maak de contributie zelf over.


    Ja (ook als je je KNAS lidmaatschap om wilt laten zetten)Nee (alleen als je al KNAS lid bent via een andere vereniging en dat zo wilt houden)


    Ik ga er mee akkoord dat deze website mijn ingevulde informatie opslaat, zodat zij mijn lidmaatschap kunnen verwerken.