Update Januari

Beste Schermers,

welkom terug! Je hebt waarschijnlijk al het goede nieuws gehoord, we kunnen weer trainen volgens onze vaste schema’s bij het RSC!
Op de maandag en woensdag van 21:00 tot 23:00 uur. De cursussen zijn ook weer terug, dus we hopen de komende weken veel nieuwe gezichten te zien.
Als de cursussen momenteel vol zijn, controleer dan: https://publiek.usc.ru.nl/info/?browser=on&lang=en&menu=verberg&mode=activiteit&naam=Schermen&standaard=&type=aanbod
Of neem contact op met het bestuur via: https://nssv-donquichote.nl/contact/ We kijken er allemaal naar uit om jullie allemaal weer te zien en leuke activiteiten te doen!
Verder wordt op 6 februari de derde editie van het Keizer Karel Toernooi georganiseerd. Meer nieuws daarover volgt.
Houd ook rekening met de coronaregels van het RSC:

-je moet in het bezit zijn van een geldig corona-toegangsbewijs

-je moet je masker ophouden, alleen tijdens het sporten mag dezen worden afgedaan

-en natuurlijk 1,5m afstand houden gedurende het hele RSC

Verder raden we iedereen aan om voorafgaand aan de training een zelftest te doen.
Als je geen zelftesten hebt en als je student bent, kun je hier gratis zelftesten bestellen: https://www.zelftestonderwijs.nl/
Het is echter niet verplicht, we zullen alleen je QR-code controleren, het is voor je eigen veiligheid en de veiligheid van anderen tijdens de training.
Ook als je corona hebt en je bent naar de training gegaan, informeer dan een van de bestuur of trainers zodat we iedereen kunnen informeren.

Groetjes,


Het bestuur


Vind ons op social media: