Blacklight schermen op de NSSR Sportsnight 2019

Woensdag 27 maart verruilden wij onze normale trainingsuren voor een heel bijzondere avond: de NSSR Sportsnight 2019. In het kort: 10 sporten, in blacklight, tot 2 uur ‘s nachts. Wij vonden dit een goed excuus om daar iets moois van te maken. Daarvoor zijn we de zaal, wapens, maskers en onszelf te lijf gegaan met overvloedige hoeveelheden tape, glow sticks, en de nodige epische muziek.

De zaal wordt voorbereid: glow in the dark-tape op de vloer, muren, deuren en alle andere plakbare oppervlakken.

Het resultaat mocht er zijn: we hebben 6 workshops gegeven op de avond aan hele enthousiaste teams! Er werd hard gestreden en flink fanatiek geschermd. Voor herhaling vatbaar! En dat we daarna alle tape en glow sticks weer van de muren en wapens af mochten pulken, dat hadden we er wel voor over – zelfs al duurde dat bijna een uur. Enorm bedankt, leden die ons deze avond geholpen hebben!

Hieronder een kleine impressie van de avond (nacht). Klik op de foto’s voor een vergroting. Foto’s door Rieke Bande en Rein Wieringa (SFV De Cycloop). Veel dank daarvoor!
Mocht je op een foto staan en deze foto verwijderd willen hebben, neem dan gewoon even contact met ons op via het contactformulier.

 • Intro
  Beste Schermers/toekkomstige schermers, dit jaar is DQ […]
 • Update Januari
  Beste Schermers, welkom terug! Je hebt waarschijnlijk […]
 • Keizer Kareltoernooi 2020
  Het Keizer Kareltoernooi voor 2020 wordt afgelast. […]
 • Open trainingen
  Zin om een degentje mee te prikken? Dat kan! […]
 • Keizer Kareltoernooi 2019
  Op 20 oktober 2019 organiseert Don Quichote het 2e […]