Don Quichote

Bestuur

Het dagelijkse reilen en zeilen van de club wordt geregeld door het algemeen bestuur, en ondersteund door betrokken leden. Zo hebben we onze wapenmeester, activiteitencommissie en adviescommissie. Samen is ons doel om iedereen een gezellige, leerzame plek te geven om te leren schermen.

Bestuur 2024-2025

Voorzitter - Sidney de Laat

Hallo, mijn naam is Sidney de Laat, voorzitter voor het komende bestuursjaar. Ik scherm al meer dan drie jaar met veel plezier degen, wat ik beschouw als een van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Ik heb een bachelor en research master Filosofie gedaan aan de Radboud Universiteit, en ben net begonnen met mijn nieuwe baan bij de provinciale overheid. Ik geniet enorm van het schermen bij Don Quichote, niet alleen vanwege het geweldige schermen, maar ook vanwege de gezelligheid en de activiteiten waar onze club aan meedoet. Ik wil graag helpen om van Fon Quichote een nog betere club te maken dan het al is, en ik kijk ernaar uit om er samen met mijn bestuursleden een spannend jaar van te maken!

 

Secretaris - Loes Wolters

Hallo! Ik ben Loes Wolters, de secretaris van dit jaar. Mijn schermavontuur begon 1,5 jaar geleden; ik werkte aan mijn scriptie en had een manier nodig om wat stoom af te blazen, en na slechts één les was ik verkocht. Sindsdien scherm ik folie, neem ik af en toe een sabel en beheer ik het Instagram-account van de club. Ik kijk ernaar uit om dit jaar bestuurslid te worden en hoop velen van jullie op de piste te zien!

Penningmeester - Tim van Haren

Ik ben Tim en ik ben dit jaar penningmeester. Ik scherm sinds twee jaar en sinds ik de floret heb uitgeprobeerd, heeft geen enkel ander wapen mijn aandacht zo weten te trekken als mijn favoriete veel te breekbare floppy metalen stok. Van tijd tot tijd (lees: zo vaak mogelijk) drink ik graag een biertje met de club, en als ik geen bier drink zit ik in het nogal groene Huygensgebouw te wachten tot 16:00, want dan kan ik weer drinken. Dit was mijn zeer beknopte maar accurate introductie. Tschüss…

Algemeen - Thomas van Genderen

Beste DQ’ees,
Sommigen van jullie kennen mij misschien al als sabelschermster en masterstudent neurobiologie. Ik vind het geweldig om dit jaar deel uit te maken van jullie bestuur en me te richten op public relations en inclusiviteit als algemeen bestuurslid. Tot ziens op de piste!

Algemeen - Danaëlle Lachat

Hoi hoi, ik ben Danaëlle en ik ben dit jaar een van de algemene bestuursleden. Ik liep in de schermzaal twee jaar geleden met geen hekwerk ervaring en heb hekwerk sabel sindsdien (beste wapen van de drie). Mijn rol zal zijn om het bestuur te helpen bij hun taken, in het bijzonder die met betrekking tot toernooien en apparatuur. Naast het schermen ben ik promovendus aan het Radboud UMC. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op de piste!